Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

24 Αυγούστου 2016
Σύμφωνα με επιστολή της Δικηγορικής Εταιρείας            ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – Ν.Κ. ΧΛΕΠΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ακυρώθηκε απόφαση του υπουργείου για εγκατάσταση επικίνδυνων αποβλήτων σε ορυχεία της Πτολεμαΐδας.

Δείτε ολόκληρη την επιστολή:

ΠΡΟΣ: Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
ΥΠΟΨΗ:  Περιφερειάρχη κ. Θ. Καρυπίδη
ΚΟΙΝ: - Εκτ. Γραμματέα κ. Π. Αργυριάδη
Γεν. Διευθυντή ΑΝΚΟ Α.Ε. κ. Γ. Αμανατίδη

      ΘΕΜΑ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. Α.Ε. 
Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχα.
Σας ενημερώνουμε με χαρά ότι με την απόφαση 1682/2016 του Συμβουλίου της Επικρατείας έγινε δεκτή η αίτηση ακυρώσεως που είχαμε ασκήσει εκ μέρους της Περιφερείας σας και ακυρώθηκε η υπ’ αριθμ. πρωτ. οικ. 175510/14.10.2014 απόφαση της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής «Έγκριση Τεχνικής Περιβαλλοντικής Μελέτης (ΤΕΠΕΜ)» για την εγκατάσταση απόθεσης και διαχείρισης επικίνδυνων αποβλήτων σε περιοχή των Ορυχείων Καρδιάς της Δ.Ε.Η. Α.Ε. (ΑΔΑ: ΒΧΗΒ0-37Ε). Σημειώνεται μάλιστα ότι το Δικαστήριο υιοθέτησε πλήρως τους ισχυρισμούς που προβάλλαμε με την ανωτέρω αίτηση ακυρώσεως. Κατά τον τρόπο αυτό, μετά την ακύρωση της ως άνω αποφάσεως του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας αποφεύχθηκε οριστικά ο υπόψη ιδιαίτερα σοβαρός κίνδυνος δραστικής υποβάθμισης του περιβάλλοντος στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης.
Η απόφαση θα σας αποσταλεί αμέσως μόλις καθαρογραφεί. 
Με φιλικούς χαιρετισμούς
ΔΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις