Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

10 Αυγούστου 2016
Μετά τον Σύνδεσμο Γουνοποιών "Προφήτης Ηλίας" που δεν συμμετέχει στο bussines plun της Ομοσπονδίας Γούνας για την απόκτηση του κτιρίου του Κέντρου Γούνας, τώρα και η ΕΔΗΚΑ βλέπει με θετικό μάτι την εγκατάσταση κι άλλων φορέων του κλάδου στο κτίριό της, προκειμένου, όπως  υποστηρίζει, να ελαφρύνει το βάρος από το τεράστιο λειτουργικό κόστος που πληρώνει σήμερα.


Στη σύσκεψη που έγινε την περασμένη εβδομάδα με πρωτοβουλία της Νομαχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο εκπρόσωπος της  ΕΔΗΚΑ Αχιλλέας Ευαγγέλου αποκάλυψε ότι και παλαιότερα έκανε πρόταση στην Ομοσπονδία Γούνας να μεταφερθεί στο κτίριο της ΕΔΗΚΑ αλλά "κάτι έγινε και η υπόθεση κόλλησε..."!

Συγκεκριμένα ο Α. Ευαγγέλου στην τοποθέτησή του παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Αποκενταρωμένης κ. Μιχελάκη ανάφερε ότι: "Δεν νοείται σ΄ αυτό το διάστημα, με την κρίση που περνάει η χώρα, να υπάρχουν δημόσιοι φορείς που να νοικιάζουν σε ιδιώτες, ενώ υπάρχουν ελεύθεροι χώροι σε κρατικά κτίρια.
Εμείς παλαιότερα είχαμε κάνει πρόταση στους φορείς της γούνας αντί να πληρώνουν ενοίκια να έρθουν στο χώρο της ΕΔΗΚΑ και να απαλλάξουν την εταιρεία από ένα μεγάλο μέρος του τεράστιου λειτουργικού κόστους που πληρώνουμε σήμερα και δεν μπορούμε να το αντέξουμε".


0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις