Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

5 Αυγούστου 2016
Άλλη μία ευκαιρία βρήκε στη σημερινή σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΕΔΗΚΑ Αχιλλέας Ευαγγέλου, να εξαπολύσει επίθεση κατά της διοίκησης του ΤΕΙ Δυτικής
Μακεδονίας, για τις οφειλές του ιδρύματος προς την εταιρεία, από την χρήση  στο παρελθόν του κτιρίου της στην θέση "Φούρκα".

Συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Ευαγγέλου αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε ότι: "Ή ΕΔΗΚΑ έχει απαξιωθεί από τους φορείς. Και πιο συγκεκριμένα τα τελευταία χρόνια έχουμε έναν υπόγειο πόλεμο, επειδή έχουμε κοντραριστεί με το ΤΕΙ, γιατί διεκδικούμε τα χρήματα που μας οφείλει. Θα πρέπει να γνωρίζουν κάποιοι πως αν εγώ αύριο πάω την εταιρεία σε εκκαθάριση, το ΤΕΙ τότε θα πρέπει να πληρώσει 1.470.000€ στην ΕΔΗΚΑ σύμφωνα με τελεσιδικες  δικαστικές αποφάσεις"

Ο Αχιλλέας Ευαγγέλου αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έκανε πρόταση για συμβιβαστική λύση στις 500.000 ευρώ, αλλά ενώ αρχικά έγινε αποδεκτή στη συνέχεια δεν τηρήθηκε η συμφωνία από τη διοίκηση του ΤΕΙ.

Για να καταλήξει διερωτώμενος "Αφού στον προϋπολογισμό προβλέπονταν αυτά τα ποσά τότε που πήγαν αυτά τα λεφτά;  Ας μας απαντήσουν αυτοί οι κύριοι.  Γιατί εμείς δεν πήραμε ούτε δραχμή".

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις