Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

22 Αυγούστου 2016
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε 27.000 πολίτες που δικαιούνται επιδότησης σίτισης, μέσω της σχετικής κάρτας αλληλεγγύης. Αν και

διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, ξαφνικά έμειναν «εκτός» της παραπάνω στήριξης (70 – 220 ευρώ το μήνα ανάλογα με το ετήσιο εισόδημα) καθώς έχουν δηλώσει ότι κατοικούν σε έναν από τους 30 δήμους που εφαρμόζεται πιλοτικά, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Βασική προϋπόθεση λειτουργίας του ΚΕΑ, είναι η παύση χορήγησης της επιδότησης σίτισης για τις συγκεκριμένες περιοχές, όπως επίσης και γενικότερα των προγραμμάτων αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης (πχ επιδότηση ενοικίου). Ειδικά για το μήνα Αύγουστο, η απώλεια είναι διπλή. Ο λόγος είναι ότι το ΚΕΑ δεν αναμένεται να χορηγηθεί πριν από τα τέλη Σεπτεμβρίου. Συνεπώς, για τον Αύγουστο οι συγκεκριμένοι πολίτες δεν θα λάβουν την παραμικρή οικονομική ενίσχυση από την Πολιτεία (επιδότηση σίτισης ή ΚΕΑ). Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Εργασίας θα επιδιώξει έως το τέλος του μήνα, να εντοπίσει το σύνολο αυτών των περιπτώσεων και να δώσει κάποια λύση.


Aftodioikisi.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις