Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

23 Αυγούστου 2016
Δεν είναι η πρώτη φορά που μόνη η Γεωργία Ζεμπιλιάδου  από όλο το Περιφερειακό Συμβούλιο,  καταγγέλλει δημόσια συγκεκριμένες πράξεις και παραλείψεις του περιφερειάρχη Θεοδώρου Καρυπίδη που κινούνται στα όρια της
νομιμότητας αν δεν τα έχουν υπερβεί κιόλας.

Όπως αυτό που συνέβη σχετικά πρόσφατα, με την αποδοχή δωρεάς εκ μέρους του περιφερειάρχη στον προσωπικό του λογαριασμό από μεγάλη τράπεζα!
Μεμπτόν και καταδικαστέο από όλους.

Τι γίνεται όμως όταν οι παραβάσεις του περιφερειάρχη αποβλέπουν στο να καλύψουν παραβάσεις ομογάλακτων δημάρχων της κ. Ζεμπιλιάδου, πού προέρχονται από τον ίδιο κομματικό χώρο;

Όπως καλή ώρα του δημάρχου Άργους Ορεστικού Πάνου Κεπαπτσόγλου, ο Δήµος του οποίου διαπράττει διαχρονικά το μεγαλύτερο οικολογικό έγκλημα σε βάρος του Αλιάκμονα, με τους αγωγούς των λυμάτων να καταλήγουν σ' αυτόν!

Και ενώ οι υπηρεσίες της περιφέρειας έχουν επιβάλει τις νόμιμες κυρώσεις στον Δήμο.  Και ενώ ο τοπικός τύπος βοά για τη στάση του Θ. Καρυπίδη και τη συγκάλυψη που παρέχει στο θέμα αυτό.

Η Γ. Ζεμπιλιάδου ποιεί την ... νήσσα και σφυρίζει αδιάφορα.... όταν κάποιοι δημοσιογράφοι τις επισημαίνουν ότι με την στάση της, νομιμοποιεί και τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο στη συγκάλυψη του θέματος αυτού.

Συνενοχή ή απλά επιλεκτική ευαισθησία;

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις