Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

12 Αυγούστου 2016
Αυτό που συμβαίνει με το πανηγύρι του Αργους εφέτος είναι πρωτάκουστο και πρωτοφανές!Ο Δήµος έκανε πρόσκληση ενδιαφέροντος και άρχισε να στήνει τις παράγκες για τους εκθέτες, τουλάχιστον  ένα μήνα πριν από το καθιερωμένο!

Αν και δεν υπάρχει επίσημη εξήγηση για αυτή την πρεμούρα του Δήμου, πληροφορίες που διαρρέουν από τους εντός των τειχών, αναφέρουν ότι είναι προσωπική απόφαση του δημάρχου Πάνου Κεπαπτσόγλου ο οποίος είναι παράλληλα και αντιδήμαρχος Οικονομικών.
Αλλά μετά τη ρήξη του με την Ομοσπονδία των Μικροπωλητών, κάθεται κυριολεκτικά σε "αναμμένα κάρβουνα" περιμένοντας την αντίδρασή τους.

Την αγωνία του δημάρχου, για τη συμμετοχή των εκθετών, ενίσχυσαν διάφορες φήμες, που αναφέρουν ότι η Ομοσπονδία των Μικροπωλητών, χολωμένη από τη συμπεριφορά του, απευθύνθηκε σε άλλον Δήμο της περιοχής, αναζητώντας μία πιο φιλόξενη στέγη σε ένα παράλληλο πανηγύρι, με λιγότερα εμπόδια από αυτά που βάζει  στη δουλειά τους ο Δήµος Άργους!

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις