Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

9 Αυγούστου 2016
Με ένα business plan της τάξης των 33 εκ. ευρώ που κατέθεσε η Ομοσπονδία Γούνας για χρηματοδότηση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, θα επιχειρήσει να αποκτήσει από το
ΤΑΙΠΕΔ το κτίριο του πρώην Κέντρου Ελληνικής Γούνας στην Καστοριά, για δική της χρήση.

Γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία σύμφωνα με τη μελέτη που εκπόνησε για λογαριασμό της το Τεχνικό Επιμελητήριο, προτείνεται η εγκατάσταση όλων των φορέων του κλάδου στο αναξιοποίητο κτίριο της ΕΔΗΚΑ που ανήκει στο Επιμελητήριο.

Το επιχειρηματικό σχέδιο της Ομοσπονδίας  που από πολλούς κρίνεται ανεπαρκές και εντελώς πρόχειρο, δεν φέρει την έγκριση του Συνδέσμου Γουνοποιών "Προφήτης  Ηλίας"  και ορισμένων άλλων που το αντιμετώπισαν  από την αρχή με επιφύλαξη ως προς τον τελικό στόχο.

Αντίθετα εκτός από το Επιμελητήριο και το Εργατικό Κέντρο, βρήκε ένθερμη συμπαραστάτρια από την αρχή, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, προκαλώντας όμως τριγμούς στο εσωκομματικό πεδίο του κυβερνώντος κόμματος σε τοπικό επίπεδο.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις