Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

15 Αυγούστου 2016
Το άρωμα των εκλογών που φύσηξε από τις παραλίες των διακοπών, σήμανε συναγερμό στα κομματικά επιτελεία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αυτή τη φορά φιλοδοξεί με στόχο την αυτοδυναμία, να παρουσιάσει διευρυμένα ψηφοδέλτια, που θα καλύπτουν τον χώρο του κέντρου, φθάνοντας μέχρι τις παρυφές της  κεντροαριστεράς.

Στην εκλογική περιφέρεια της Καστοριάς, θεωρείται βέβαιη η αξιοποίηση του πρώην δημάρχου Άργους Ορεστικού Νίκου Τοτονίδη, ο οποίος εκτός από τους ισχυρούς δεσμούς που τον συνδέουν διαχρονικά με την οικογένεια Μητσοτάκη, τελευταία έχει διευρύνει τον κύκλο αποδοχής του και προς τα αριστερά μέσα από κοινωνικές  σχέσεις.

Από τους υποψηφίους των προηγούμενων εκλογών η Μαρία Αντωνίου  που διεκδικεί εξ οφίτσιο μία θέση στο ψηφοδέλτιο,  βλέπει να ψαλιδίζονται οι φιλοδοξίες της για το "Έρευνας και...κενοτομίας", σε μία μελλοντική κυβέρνηση της Ν.Δ. αφού τίποτα δεν είναι πλέον σίγουρο, όταν κάποιος διαγωνίζεται στον ίδιο στίβο, με τόσο ισχυρούς συμπαίκτες. Κάτι που δεν συνέβη την προηγούμενη φορά.

Από τους υπόλοιπους υποψηφίους, του 2015, ο Σταύρος Μαγαλιός έχει ξεκαθαρίσει οριστικά τη θέση του και θα διεκδικήσει το Δήμο Καστοριάς στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ενώ ο Ζήσης Τζηκαλάγιας και ο Κώστας Λιάντσης προβλέπεται να αποσυρθούν οικειοθελώς "για το καλό του κόμματος",  με μία υπόσχεση για μελλοντική αξιοποίησή τους, σε θέσεις του κρατικού μηχανισμού, όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν για τον πρώτο.

Και αυτό γιατί οι δύο θέσεις που απομένουν στο ψηφοδέλτιο της Καστοριάς, θα πρέπει να καλυφθούν με άτομα ευρύτερης αποδοχής ή με στελέχη κομμάτων του κέντρου, εφόσον κάποιοι προεξοφλούν την εκλογική τους συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία , για ενιαία κάθοδο στις εκλογές με στόχο την αυτοδυναμία.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις