Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

23 Αυγούστου 2016


     Από καιρό τώρα ποζάρει στην πολιτιστική πιάτσα της Καστοριάς ένας φέρελπις νέος, ονόματι Γιάννης Τσακιρίδης κι όσο εκείνος δικαιούται να μας απασχολεί με την αφεντιά του, άλλο τόσο κι εμείς δικαιούμαστε να την κρίνουμε αυτή την αφεντιά.

     Δηλώνει Πρόεδρος της Ακαδημίας
Γραμμάτων και Τεχνών Θ.Μ., αλλά θα ήταν πιο συνεπής προς τη μόρφωσή του αν δήλωνε Πρόεδρος Αγραμμάτων, καθότι σε μία μόνο παράγραφο κατορθώνει να κάνει δύο-τρία λάθη. Φραστικά και  ορθογραφικά!

   Παρόλα αυτά, είναι μια συμπαθής φυσιογνωμία και θα έμενε τέτοια αν δεν έβγαζε ψήγματα κακίας στα σχόλιά του, ειδικά στο διαδίκτυο, που κατέληξε να είναι ένα λιβάδι με κάθε είδους λουλούδια (και αγκάθια, φυσικά)!

     Ο  νέος αυτός δεν κατάφερε να πείσει το δήμο Καστοριάς ότι διαθέτει τις ικανότητες ν' αναλάβει τη διεύθυνση του δημοτικού Ωδείου και δεν την ανέλαβε. Ούτε να πείσει πως μπορεί να οργανώσει δημοτική φιλαρμονική και δεν του ανατέθηκε. Εδώ θα πούμε, σχετικά με τη φιλαρμονική τροποποιημένο, το γνωστό "Των οικιών ημών εμπιμπραμένων, ημείς θέλομεν να άδομεν..."

     Έτσι, ο αγαπητός Γιάννης, έκανε το προφίλ του στο facebook  σκοπευτήριο, απ' όπου βάλλει κατά του δήμου Καστοριάς. Άστοχα, ανορθόγραφα, αψυχολόγητα! Τ' είχες, Γιάννη, τ' είχα πάντα... Αλλά, καλέ μας φίλε, χρυσό στη σκοποβολή με τέτοιες βολές δεν παίρνεις...

                                                                                                              Ενοχλημένος Πολίτης

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις