Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

18 Σεπτεμβρίου 2016
Περίπου πενήντα πέντε χιλιάδες δενδρύλλια κάναβης (για την ακρίβεια 5.700) εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές αρχές και καταστράφηκαν, σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Οι επιχειρήσεις επικεντρώθηκαν στην Αυλώνα, στο Μεμαλιάϊ Τεπελενίου και στο νομό Ντίμπρα, αλλά και στις τρεις περιπτώσεις δεν εντοπίστηκαν οι καλλιεργητές τον ναρκωτικών.

Στο μεταξλυ, χθες, κοντά στο Δυρράχιο και σε απόσταση 40 χιλιομέτρων δυτικά τον Τιράνων, ένα μικρό ιταλικό αεροπλάνο, τύπου Piper, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση, καταστρέφοντας έναν από τους τροχούς του, ενώ ο 69 χρόνος πιλότος, Guido Guidi, συνελήφθη από την αστυνομία.

Ο Ιταλός πιλότος ομολόγησε ότι είχε έρθει στην Αλβανία για να ελέγξει την περιοχή όπου θα προσγειωνόταν ξανά σε λίγες ημέρες για να παραλάβει φορτίο 200 κιλών χασίς.

Η αντιπολίτευση κατηγόρησε την κυβέρνηση και πάλι για συνδέσεις με τα καρτέλ ναρκωτικών, αναφέροντας ότι στη χώρα προσγειώνονται σχεδόν καθημερινά μικρά αεροσκάφη που φορτώνουν το κάνναβη και το μεταφέρουν κυρίως στην Ιταλία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις