Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

22 Σεπτεμβρίου 2016
Στην Παγκόσμια Διάσκεψη της Πρωτοβουλίας Συνεργασίας για την Ανοιχτή Διακυβέρνηση (OGP) που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2016, θα εκπροσωπηθεί η
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Η πρόταση της Περιφέρειας για συνεδρία με θέμα “Ανοιχτό Περιφερειακό Συμβούλιο” έγινε αποδεκτή, μεταξύ 660 προτάσεων απο όλο τον κόσμο, οι οποίες αξιολογήθηκαν απο την Επιστημονική Επιτροπή της Διάσκεψης και θα παρουσιαστεί σε διεθνές ακροατήριο, στο οποίο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες, δημόσιοι λειτουργοί και επαγγελματίες.
Μέσα απο την ενεργό συμμετοχή της Περιφέρειας στην Πρωτοβουλία Συνεργασίας για την Ανοιχτή Διακυβέρνηση αποτυπώνονται οι δεσμεύσεις της Περιφερειακής Αρχής για την προώθηση της διαφάνειας, την ενδυνάμωση των πολιτών, την καταπολέμηση της διαφθοράς, την αύξηση του βαθμού εμπλοκής των πολιτών σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στη σύγχρονη διακυβέρνηση.
Την επιτυχία αυτή ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, στο πλαίσιο του χαιρετισμού του στην 32η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, ενώ της πρωτοβουλίας στη Δυτική Μακεδονία ηγείται ο Εκτελεστικός Γραμματέας Π. Αργυριάδης πλαισιωμένος από ομάδα στελεχών της Περιφέρειας. 

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις