Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

25 Σεπτεμβρίου 2016
Οι προετοιμασίες για το πρόγραμμα του Alpha ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν συνεχίζονται κανονικά, με… σέντρα την 3η Οκτωβρίου, παρόλο που έρχεται “μαύρο”, όπως έχει προαναγγείλει η Κυβέρνηση για τα κανάλια που δεν έχουν άδεια. Που ποντάρουν λοιπόν οι άνθρωποι του καναλιού;

Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει ένα είναι πολύ δυνατό και αξιόπιστο πλάνο το οποίο εγγυάται πως τίποτα απολύτως δεν θα αλλάξει μετά το τέλος της προθεσμίας που έχει δώσει η Κυβέρνηση (σ.σ. 90 ημέρες μετά τον διαγωνισμό).

Το πρώτο πράγμα που εξετάζει ο πρόεδρος του καναλιού της Κάντζας είναι το ενδεχόμενο συνεργασίας του Alpha με τον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου.

Αν όμως δεν προχωρήσει αυτό το σενάριο, ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει αποφασίσει το πρόγραμμα του Alpha να βγαίνει από το Channel Nine σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το οποίο του ανήκει. Με αυτόν τον τρόπο υπολογίζεται πώς θα έχει πρόσβαση στο πρόγραμμα, περίπου το 70% της χώρας.

Παράλληλα, ο Alpha θα εκπέμψει και μέσα από Nova και ΟΤΕ οπότε θα εξασφαλίσει την μετάδοση του προγράμματος του Alpha σε όλη την επικράτεια.
aftodioikisi.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις