Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

10 Σεπτεμβρίου 2016
Η διαρκής χθεσινή νεροποντή είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει με ακόμη περισσότερο νερό το κομμάτι της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Νέας Νικόπολης Κοζάνης, που παραμένει κλειστό από χθες (Παρασκευή) το
μεσημέρι. Όπως θα δείτε στις παρακάτω σημερινές φωτογραφίες και βίντεο του kozan.gr (ώρα λήψης 8:15 π.μ.), με τη σημερινή κατάσταση και με την προϋπόθεση ότι δε θα βρέξει άλλο, θα χρειαστούν ακόμη πάρα πολλές ώρες για να απομακρυνθεί όλη αυτή η ποσότητα του νερού. Ήδη αναμένονται να επιχειρήσουν ακόμη περισσότερα πυροσβεστικά οχήματα στο σημείο, εκτίμηση όμως είναι ότι και για σήμερα Σάββατο το εν λόγω κομμάτι θα παραμείνει κλειστό. Να θυμίσουμε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων, στο συγκεκριμένο σημείο και μόνο, εκτρέπεται στους ανισόπεδους κόμβους και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, από τον Α/Κ Κοίλων – Κοζάνης μέχρι και τον Α/Κ Σιάτιστας – Κοζάνης. Υπάρχει διαρκής παρουσία της Τροχαίας Κοζάνης, που καθοδηγεί τους διερχόμενους οδηγούς για το ποια διαδρομή θα ακολουθήσουν, προτού εισέλθουν και πάλι στην Εγνατία Οδό.
Δείτε πως ήταν η κατάσταση στο συγκεκριμένο σημείο, χθες το μεσημέρι


kozan.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις