Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

8 Σεπτεμβρίου 2016
Συντονισμένη και γενική επικοινωνιακή αντεπίθεση ενόψει της ΔΕΘ σχεδιάζει το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της στρατηγικής που έχει αποφασίσει να υλοποιήσει υπό τον τίτλο «Συμφωνία Αλήθειας με την κοινωνία».

Στις καθημερινές συσκέψεις που γίνονται στα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς εξετάζεται ένα συνολικό σχέδιο με τελικό στόχο την «ακύρωση» και αποδόμηση της επίσκεψης και εμφάνισης του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη με ταυτόχρονη ενίσχυση του μηνύματος που θέλει να περάσει ο Πρόεδρος της ΝΔ προς τις τοπικές κοινωνίες και κυρίως τις παραγωγικές ομάδες του πληθυσμού.

Περισσότεροι από 50 βουλευτές και οι 13 Γραμματείες της ΝΔ θα βρεθούν στη Βόρεια Ελλάδα αμέσως μετά την επίσκεψη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη έχοντας προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων και συζητήσεων με φορείς από όλη τη Μακεδονία ώστε να επικοινωνήσουν το βασικό πολιτικό μήνυμα του κ. Μητσοτάκη πως «οι αλλαγές στην Ελλάδα δεν θα προέλθουν από την αριστερά».

Σε κεντρικό επίπεδο, η ΝΔ ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση εστιάζοντας πλέον στο πρόσωπο του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα τον οποίο άλλωστε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε να παραιτηθεί.

«Υλικό» για την γενική αντεπίθεση που σχεδιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, δίνει σύμφωνα με τα γαλάζια στελέχη, η περσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και όλες οι υποσχέσεις που έδωσε προκειμένου να πάρει τις εκλογές και έμειναν στα χαρτιά.

Η πίεση προς το Μαξίμου θα κορυφωθεί τις επόμενες μέρες με αιχμή την κατάσταση στην πραγματική οικονομία αλλά και την οσμή διαπλοκής που σύμφωνα με τη ΝΔ άφησε πίσω του ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και η εμπλοκή του κ. Καλογρίτσα με τα Μέσα Ενημέρωσης.

Ο κ. Μητσοτάκης όπως αποκάλυψε το real.gr έχει στα χέρια του εισήγηση για σκληρή γραμμή στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών που θα συνοδεύεται με «άνοιγμα» προς τους καναλάρχες που δεν πήραν άδεια ενώ ήδη πολλά στελέχη από το περιβάλλον του λένε πως οι τόνοι θα πρέπει να ανέβουν ακόμη περισσότερο απέναντι στον ίδιο τον κ. Τσίπρα.

Είναι ενδεικτικό πως χθες το βράδυ ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος σχολίασε με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση την κατάθεση του διευθύνοντα συμβούλου της «Αυγής» Δημήτρη Στούμπου στην εξεταστική της βουλής, λέγοντας πως «στο λειτουργικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ συναντιούνται διαπλοκή, ύποπτη πρακτική, αδιαφάνεια και συναλλαγή...».

Οι τελικές αποφάσεις για το περιεχόμενο της ομιλίας του Προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ θα ληφθούν την προσεχή εβδομάδα αν και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι βασικός κορμός της θα είναι η μείωση των φορολογικών βαρών με τρόπο όμως συντεταγμένο που δεν θα βάζει σε κίνδυνο τους βασικούς δημοσιονομικούς στόχους της χώρας.
real.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις