Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

26 Σεπτεμβρίου 2016


Σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, ο Δήμαρχος Καστοριάς κος Ανέστης Αγγελής δέχθηκε εκτός προγράμματος, επίσκεψη Σέρβικης αντιπροσωπείας από το Δήμο Λέσκοβατς (Leskovac). Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Καστοριάς συναντήθηκε με τον ομόλογό του, Δρ. Goran Cvetanovic, τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Λέσκαβατς
και αντιπρόεδρο του Ελληνοσέρβικου Επιμελητηρίου κο Goran Jovic, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Πρόξενο της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη, κο Sinisa Pavic.
Στο πλαίσιο της συζήτησης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στους δυνατούς δεσμούς φιλίας που συνδέουν τους δυο λαούς και στις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων. Ο Δήμαρχος Καστοριάς επισήμανε την προοπτική συνεργασίας, στο πλαίσιο σύσφιξης των σχέσεων των δύο χωρών, καθώς υφίστανται σημαντικά περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης και ενίσχυσής τους. Τέλος, προέτρεψε για επιχειρηματικές πρωτοβουλίες από μέρους του Ελληνο - Σερβικού Επιμελητηρίου για την ενίσχυση του εμπορίου εκατέρωθεν.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις