Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

20 Σεπτεμβρίου 2016
Συνεχίζεται κανονικά στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καστοριάς, η δίκη του συζυγοκτόνου Τάσου Τσιουχάρα, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία τις 37χρόνης συζύγου του Ανθής Λινάρδου τον περασμένο Μάρτιο στο Βελβεντό της Κοζάνης.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο Καστοριάς από τις φυλακές των Γρεβενών, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ έλεγχοι πραγματοποιούνταν και σε όσους εισέρχονταν στην δικαστική αίθουσα.

Ο Τάσος Τσιουχάρας αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κάτω από ιδιαίτερα ειδεχθείς συνθήκες, αφού ο δράστης, μετά την δολοφονία, μετέφερε και έθαψε το πτώμα της συζύγου του σε δικό του αγρόκτημα.

Με την έναρξη της διαδικασίας η υπεράσπιση ζήτησε την αναβολή της δίκης, με την αιτιολογία ότι ανέλαβε πρόσφατα την υπόθεση, αλλά το δικαστήριο, μετά από προσωρινή διακοπή, απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης και η δίκη συνεχίζεται κανονικά.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κατηγορούμενος Τάσος Τσιουχάρας, ξεκίνησε την απολογία του ζητώντας συγνώμη για την πράξη του, ενώ η μητέρα της άτυχης Ανθής, ανέφερε ότι η κόρη της δεινοπαθούσε κοντά στον δράστη και είχε αποπειραθεί να φύγει από το σπίτι μαζί με τα παιδιά της.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις