Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

13 Σεπτεμβρίου 2016
  Κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στο νομό της
Καστοριάς, όπου είχε συναντήσεις με κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς της πόλης.

  Το πρόγραμμα των επαφών που πραγματοποιούν τα στελέχη του κόμματος με φορείς και κατοίκους της περιφέρειας, έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη και σκοπό έχει την καταγραφή και ιεράρχιση των προβλημάτων που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους.

Τα μέλη του κλιμακίου, συνόδευσαν στις επαφές τους με φορείς της πόλης η βουλευτής Μαρία Αντωνίου και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέργιος Αδάμ.

Στην συνέχεια δόθηκε συνέντευξη τύπου, όπου ο κ. Αθανασίου δήλωσε ότι: “Δεν είναι μια τυπική παρυσία η επίσκεψή μας εδώ. Έχει ουσιαστικό περιεχόμενο και δεν σκοπεύουμε ό,τι κάνουμε να γίνεται μόνο για την δημιουργία εντυπώσεων”!

Ο κ. Αθανασίου δεσμεύθηκε, ως επικεφαλής του κλιμακίου, να υλοποιήσουν στο μέτρο του δυνατού, όλες αυτές τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν οι βουλευτές της Ν.Δ. απέναντι στους κατοίκους και τους φορείς της πόλης, όταν γίνουν κυβέρνηση.

  Ιδιαίτερη βαρύτητα έδειξαν προς τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής, με την καθιέρωση του προγράμματος “Κανείς στο περιθώριο” από τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στις επαφές τους με τους φορείς της γούνας και το Επιμελητήριο, τονίστηκε ότι η Νέα Δημοκρατία “Στόχο έχει να απενοχοποιήσει ιδεολογικά την επιχειρηματικότητα, για να μπορέσει ο ιδιωτικός τομέας να αναπτυχθεί και να μεγαλουργήσει, όπως στο παρελθόν”.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε σοτ θέμα της βίζας με την Ρωσία, που αποτελεί τροχοπέδη στο εξαγωγικό εμπόριο της γούνας και στην ανάπτυξη του τουρισμού.
Βασικό αίτημα των παραγωγικών κλάδων της περιοχής, ήταν η σταδιακή απομείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, που οδήγησε σε οικονομική ασφυξία την αγορά και στα λουκέτα!

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις