Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

13 Σεπτεμβρίου 2016

Το σημαντικότερο εξαγωγικό προϊόν της Δυτικής Μακεδονίας στη Ρωσία, η γούνα, θα βρεθεί στο επίκεντρο εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 8 το βράδυ στην αίθουσα “Αιμίλιος Ριάδης” της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση με τίτλο “Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης της Ελληνικής Γούνας 216-2020” διοργανώνεται απο το υπουργείο Εξωτερικών, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας.

Για τη διοργάνωση, που εντάσσεται στο πλαίσιο του έτους Ελλάδας Ρωσίας, μίλησαν σε συνέντευξη τύπου το πρωί της Τρίτης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, ο αρμόδιος για θέματα έτους Ελλάδας-Ρωσίας στην Περιφέρεια Π. Τσότσος και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δ. Κοσμίδης.

“Μέσα απο την εκδήλωση θα δοθεί η ευκαιρία να παρουσιαστούν οι δράσεις της ολοκληρωμένης παρέμβασης και άλλες καινοτόμες δράσεις, αλλά και το πρόσφατο επιχειρησιακό σχέδιο για τον κλάδο της γούνας” δήλωσε ο Περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι στόχος είναι να υπάρξουν απτά αποτελέσματα.

Παίρνοντας το λόγο ο Π. Τσότσος αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει μια αποτελεσματική συνεργασία, ενώ απο την πλευρά του ο Δ. Κοσμίδης αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Ομοσπονδίας και Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και στη συμβολή του Περιφερειάρχη στην ενότητα του κλάδου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, στην οποία θα είναι παρόντες μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δ. Μάρδας, αξιωματούχοι των προξενικών αρχών και επιχειρηματίες της Ρωσίας, περιλαμβάνει ομιλίες, αλλά και επίδειξη γούνας σε συνεργασία με την ΕΔΗΚΑ Α.Ε. Καστοριάς.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις