Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

28 Σεπτεμβρίου 2016


Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 στο ΔΑΚ Καστοριάς στις 5.30 μμ πρόκειται να διεξαχθεί διεθνής φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.
Οι Κύπριοι παλαίμαχοι άσσοι, πριν την έναρξη του αγώνα, θα τιμήσουν  δύο Καστοριανούς υπαξιωματικούς, τον ανθυπασπιστή  ΚΕΝΤΡΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ από το Άργος Ορεστικό και τον ανθυπασπιστή ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ  από την Ομορφοκκλησιά που παραμένουν αγνοούμενοι από το 1974 έως σήμερα.
Ακόμη θα τιμηθεί ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ο πρόεδρος της ομάδας της Καστοριάς που  κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1980 ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ, όπως και οι παλαίμαχοι  ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον τελικό του κυπέλλου ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ 5-2 και  που διαβιούν μόνιμα στον τόπο μας.
Ειδικότερα θα τιμηθούν οι ΣΙΑΝΤΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ,ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ,ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΔΙΝΤΣΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΧΟΥΝΟΥΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις