Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

15 Σεπτεμβρίου 2016
►ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ  ότι με τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες του Παππά, λύθηκε ο “γόρδειςο δεσμός” του τηλεοπτικού τοπίου, πλανώνται πλάνην οικτρά!

Διότι ούτε η πολυφωνία εξασφαλίστηκε ούτε οι διάφοροι.... Escobar αποκλείστηκαν από την διαδικασία, όπως αφελώς πίστευε ο Χρυσόγονος....

Αντίθετα οι νέοι ολιγάρχες της ενημέρωσης, απαίτησαν από την πρώτη στιγμή, και την (τηλεοπτική) πίτα ολόκληρη και τις τηλεπερσόνες χορτάτες!

Και επειδή τα κανάλια που αποκλείστηκαν θα αναζητήσουν άλλους διαύλους εκπομπών μέσω του ίντερνετ, για να διεκδικήσουν το δικό τους κομμάτι στην (ασθενική) διαφημιστική αγορά, θα βρεθούν αντιμέτωπα με τους “4” που έβαλαν τα εκατομμύρια, για να έχουν το μονοπώλειο, όπως τους υποσχέθηκαν οι από πάνω!

Επομένως αναπόφευκτος είναι ο πόλεμος που θα ξεσπάσει ανάμεσα σε νόμιμους και σε μη νόμιμους, αλλά τα “σπασμένα” θα τα πληρώσει ο τηλεθεατής, γιατί αργά ή γρήγορα, η Ελλάδα θα έχει μόνο συνδρομητική τηλεόραση  (όπως την ΕΡΤ)     για να μείνουν βιώσιμα, όποια κανάλια αντέξουν.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις