Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

26 Σεπτεμβρίου 2016
Το επιχειρηματικό σχήμα Dimera Media Ltd του Ιβάν Σαββίδη και στη συνέχεια ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, συμφερόντων του Δημήτρη Κοντομηνά, είναι οι δύο πρώτοι επιλαχόντες για την κατοχύρωση της τηλεοπτικής άδειας, την οποία έπαψε να διεκδικεί ο Γιάννης Καλογρίτσας.

Στη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών ο Ιβάν Σαββίδης είχε καταθέσει ποσό 61,5 εκατ. ευρώ και το σχήμα του Alpha ποσό 61 εκατ. ευρώ.
Σε δήλωσή του στην ΕΡΤ ο κ. Σαββίδης δήλωσε έτοιμος να καταβάλει την πρώτη δόση εντός δύο - τριών ημερών. Επίσης, επανέλαβε την πρόθεσή του να αποκτήσει τα κανάλια που δεν έλαβαν άδειες, προκειμένου να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας.
Σε περίπτωση άρνησής τους, σημείωσε ότι τα εν λόγω κανάλια θα πρέπει να προχωρήσουν σε περικοπές προσωπικού και «εμείς να προχωρήσουμε μόνοι μας».
Ο επιχειρηματίας πρόσθεσε ότι εντός των 90 ημερών που έχει θέσει το κράτος ως προθεσμία θα λυθεί αυτό το ζήτημα πιθανών συνεργασιών, καθώς πιο σωστό είναι να παραμείνουν στις θέσεις τους οι υπάρχοντες εργαζόμενοι στα κανάλια.
Ερωτηθείς τι κανάλι ονειρεύεται να δημιουργήσει, ο κ. Σαββίδης δήλωσε: «Ό,τι κάνουμε είναι παράγωγο του χαρακτήρα μας και το κανάλι δεν αποτελεί εξαίρεση».

naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις