Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

24 Σεπτεμβρίου 2016
Την π. Πέμπτη, 22/9/2016, το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα Ν. Καστοριάς διοργάνωσε σεμνή τελετή, προκειμένου να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του σε δύο ανθρώπους που το
στήριξαν εξαρχής και εξακολουθούν να το στηρίζουν ακόμα.
Έτσι, στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν με πλακέτα οι φίλοι και συνεργάτες του Μουσείου:
Παναγιώτης Τζήμας, Καστοριανός που ζει στον Καναδά, ο οποίος συγγράφει βιβλία σχετικά με την Ιστορία της Μακεδονίας , ένα από τα οποία, το «Ο Μακεδονικός Αγώνας, Τότε και Σήμερα», το έχει δωρίσει στο Μουσείο, ώστε, με τα έσοδα από την πώλησή του, αυτό να καταφέρει να στηριχτεί οικονομικά και
Τον συμπολίτη μας κ. Λεωνίδα Απ. Γκέτσιο, ο οποίος, έχοντας από μικρό παιδί το αξιοζήλευτο μεράκι του συλλέκτη, δώρισε στο Μουσείο μέρος του πολύτιμου υλικού του και συγκεκριμένα πολεμικό υλικό από την εποχή του Μακεδονικού Αγώνα, προκειμένου να εμπλουτιστούν τα εκθέματα του Μουσείου και να επιτευχθεί καλύτερα ο σκοπός της λειτουργίας του, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να γνωρίσει ο κόσμος την Ιστορία του τόπου του.

Το Μουσείο ευχαριστεί και πάλι τους δωρητές και φίλους του που το βοηθούν στο δύσκολο έργο του και καλεί όποιον επιθυμεί και μπορεί να το πλαισιώσει στην εθνική προσπάθεια που κάνει εδώ και χρόνια.
                                                            Για το Μουσείο
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι Μουσείου Μακ. Αγώνα Ν. Καστοριάς»
Χρυσόστομος Παπασταύρος

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις