Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

17 Οκτωβρίου 2016


Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο επισκέφτηκαν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου έξι Ρώσοι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στην περιοχή μας στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2016 και του Αφιερωματικού Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο
Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού Θεοφύλκτος Ζυμπίδης, ο Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Άργους Ορεστικού Αλέξανδρος Καράτζιος και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων του τόπου μας.

Οι ξένοι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν από τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης  και τους παραγωγικούς φορείς για την περεταίρω δυνατότητα συνεργασίας και  προβολής της περιοχής μας, η οποία μπορεί να επιφέρει  ανάπτυξη κοινών στόχων και στις δύο χώρες.

Η  συγκεκριμένη δράση που γίνεται με στόχο  την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Μακεδονίας στη Ρωσική τουριστική αγορά και η διασύνδεσή του με συγκεκριμένα προϊόντα, όπως η γούνα, τα ροδάκινα, τα μήλα, ο κρόκος, τα αρωματικά φυτά και άλλα προϊόντα του τόπου μας, είναι μια προσπάθεια που γίνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, τον ΕΟΤ και το Ε.Β.Ε. Καστοριάς.

Οι Ρώσοι δημοσιογράφοι φιλοξενήθηκαν για μια εβδομάδα περίπου στη Δυτική Μακεδονία και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη φιλοξενία των δυτικομακεδόνων, να επισκεφτούν σημαντικά μνημεία σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και να γευτούν τοπικά προϊόντα .

Η περιήγηση τους στην Καστοριά περιελάμβανε επίσκεψη σε γουνοποιητικές επιχειρήσεις, σε εκτροφεία γουνοφόρων ζώων  στο Σπήλαιο του Δράκου, την Ι.Μ. Παναγίας Μαυριώτισσας, τον Λιμναίο Οικισμό και το Βυζαντινό Μουσείο Καστοριας.


0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις