Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

15 Οκτωβρίου 2016
►ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΕΛΕΤΗ αξιοποίησης του ΔΗΝΑΚ περιλαμβάνεται στις προτάσεις του Δήμο Καστοριάς για το πρόγραμμα “Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης” ή όχι;Διότι ο μεν αρμόδιος πρώην αντιδήμαρχος Μιχάλης Μπινιάκος, διαψεύδει κάτι τέτοιο. Ενώ ο υπερκείμενος περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης, έφερε μαζί του έτοιμη μελέτη αξιοποίησής του ΔΗΝΑΚ, με το “μπραντ-νέϊμ” της ΑΝ.ΚΟ!

Εξ όσων γνωρίζουμε, το ΔΗΝΑΚ αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Δήμου και ο μόνος αρμόδιος για την διαχείρισή του, είναι το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου.
Ενώ αντίθετα η διαχείριση της λίμνης, πέρασε μέσω του αντίστοιχου Φορέα στην δικαιοδοσία της Περιφέρειας.

Επομένως η κίνηση αυτή του περιφερειάρχη, μόνο σαν... απόβαση από την λίμνη μπορεί να εκληφθεί, με σκοπό την κατάληψη της αιγιαλίτιδας ζώνης, η οποία όμως ανήκει στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου!

Κάτι παρόμοιο  έκαναν και οι Νορμανδοί στην Καστοριά (1200 χρόνια πριν την γνωστή απόβαση των συμμάχων) μέχρι που εμφανίστηκε ο Αλέξιος Κομνηνός και τους έστειλε από εκεί που ήρθαν...

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις