Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

14 Οκτωβρίου 2016
►O ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ στον Δήμο Καστοριάς, επιβεβαίωσε αυτό που είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Ταλλεϋρέν, πριν από διακόσια τόσα χρόνια: “Κανένας αποχωρισμός δεν είναι τόσο βαρύς, όσο ο αποχωρισμός της εξουσίας”!
Θα περίμενε κανείς από τους απερχόμενους αντιδημάρχους “σαν έτοιμοι από καιρό και σαν θαρραλέοι” να αποχαιρετήσουν την Αλεξάνδρεια που είχαν  ήδη χάσει, από την στιγμή που τους ζητήθηκε να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους.


Αντί γι΄ αυτό όμως είδαμε ορισμένους Δον Κιχώτες, να περιφέρουν την πίκρα τους σε κάποια άθλια σάϊτς, σκιαμαχώντας με ανεμόμυλους....
Γι΄ αυτούς,  όλοι οι άλλοι φταίνε, εκτός από τον ίδιο τον εαυτό τους!
Κάποτε θα πρέπει να αντιληφθούν οι αιρετοί μας ότι πριν από την κριτική υπάρχει η αυτοκριτική. Και πριν τον σαρκασμό (των άλλων) υπάρχει ο αυτοσαρκασμός.

Γιατί όπως είπε κι ο Αγάθωνας: “Τρία πράγματα πρέπει να θυμάται ένας άρχοντας: Πρώτον ότι ανθρώπους άρχει. Δεύτερον ότι άρχει σύμφωνα με τους νόμους. Και τρίτον ότι δεν θα άρχει για πάντα”.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις