Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

2 Οκτωβρίου 2016
Ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας επισκέφθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο την Καστοριά στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου του ΣΥΡΙΖΑ.


Σήμερα το πρωί προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη με την παρουσία της βουλευτού Ολυμπίας  Τελιγιορίδου και των δημάρχων Καστοριάς Ανέστη Αγγελή, Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιου,  του προέδρου του Δ.Σ.  του δήμου Άργους Ορεστικού, κ. Καράτζιου και του επικεφαλής στις Ν. Ε. Καστοριάς Περικλή Ζαγάρα.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη ο Γ.  Μπαλάφας δήλωσε:
" Σ'. αυτόν τον τόπο εδώ στην παραμεθόριο υπάρχουν έλληνες πολίτες και αυτοδιοικητικοί που παλεύουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Είναι αυτονόητο επομένως από τη δική μας πλευρά κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Η συζήτηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και τα θέματα που τέθηκαν από τους δημάρχους και τον αντιπεριφερειάρχη τέθηκαν με σοβαρότητα και ρεαλισμό".

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις