Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

7 Οκτωβρίου 2016
►ΠΕΡΑ ΑΠΟ  την ευθυμία και την ευτυχία που προσφέρει το πανηγύρι του Άργους σε μικρούς και μεγάλους, υπάρχει και η αδυσώπητη πραγματικότητα που υπακούει στους νόμους της αγοράς δηλ. της προσφοράς και της ζήτησης και προκαλεί την μεγαλύτερη αφαίμαξη στην τοπική οικονομία!

Το σίγουρο είναι ότι ένα μήνα πριν και μερικούς μήνες μετά, νεκρώνει η τοπική αγορά, γιατί όλοι φροντίζουν να κάνουν το “κουμάντο” τους για το πανηγύρι. Αδιαφορώντας ακόμα και για το μέλλον της δικής τους επιχείρησης, η οποία είναι αναγκασμένη να πορευθεί στο εξής, σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας!

Παρόλο που ο Δήμος Άργους Ορεστικού αποφεύγει συστηματικά να φέρει τον απολογισμό του πανηγυριού στο Δημοτικό Συμβούλιο, τα τελευταία χρόνια, τα στατιστικά στοιχεία υπολογίζουν τα έσοδα από αυτό να υπερβαίνουν τις 500.000 ευρώ!

Επομένως, με απλά μαθηματικά μπορούμε να υπολογίσουμε κατά προσέγγιση τα χρήματα που φεύγουν από τον τόπο, για άλλες αγορές, λιγότερο ευπαθείς από την δική μας...

Και σ΄ αυτό το διαρκές “έγκλημα” υπάρχουν ένοχοι και συνένοχοι...   Μόνο που δεν τους “πιάνει” ο νόμος...

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις