Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

21 Δεκεμβρίου 2016
Σε μάχη χαρακωμάτων για την προώθηση τοπικιστικών και ατομικών συμφερόντων στο εσωτερικό της πλειοψηφίας, εξελίχθηκε η συζήτηση στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, για την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Καστοριάς.

Συγκεκριμένα, δημοτικοί σύμβουλοι της ομάδας Αγγελή και πρώην αντιδήμαρχοι, σε κοινή γραμμή με τους συμβούλους της μείζονος μειοψηφίας, καταψήφισαν το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, με την αιτιολογία ότι η ΣΑΤΑ δεν κατανέμεται αναλογικά και στερεί
από την περιφέρεια του Δήμου σημαντικούς πόρους για έργα υποδομών.

Ιδιαίτερα διεκδικητικοί ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Ζ. Παύλου, για λογαριασμό της Μεσοποταμίας και της Πενταβρύσου. Και ο πρώην αντιδήμαρχος Μ. Μπινιάκος, για λογαριασμό της ευρύτερης περιοχής του πρώην Δήμου Αγίας Τριάδας.

Στους διαφωνούντες απάντησε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Σωκράτης Λιάνος, ο οποίος υποστήριξε ότι τα προηγούμενα δύο χρόνια, ορισμένοι οικισμοί του Δήμου, που τώρα θεωρούνται "αδικημένοι", προεξόφλησαν την "προίκα" δέκα ετών, απορροφώντας κονδύλια μέχρι 100.000 ευρώ, που προορίζονταν για την πόλη της Καστοριάς.

Επίσης ο Σ. Λιάνος, απέδωσε την χαμηλή απορροφητικότητα κονδυλίων, από την πλευρά του Δήμου, στα 14 έργα που είχαν προγραμματιστεί για την πόλη της Καστοριάς, αλλά δεν προχώρησαν και παραμένουν εκκρεμή.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις