Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

15 Ιανουαρίου 2017

 Ανακοινώνεται ότι μετά από την υπ’ αριθ. 27/15-01-2017 απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο
βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.15 π.μ. αύριο Δευτέρα 16/01/2017, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.
Επίσης, λόγω των προβλέψεων για σφοδρές χιονοπτώσεις, νωρίς το πρωί της Δευτέρας και πριν από την κανονική έναρξη των μαθημάτων θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και εάν υπάρξει κάποια αλλαγή στη λειτουργία των σχολικών μονάδων,  θα εκδοθεί νέο δελτίο τύπου.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που γίνεται με ορισμένους συναδέλφους σας είναι απαράδεκτο!! Οι κύριοι αυτοί προσπαθούν να παραπληροφορήσουν ;; ή να εξοργίσουν ;; τους διαδικτυακούς αναγνώστες τους αναφέροντας ανακρίβειες ή προσπαθώντας να προκαταλάβουν αποφάσεις που αφορούν την λειτουργία των σχολείων κυρίως του δήμου Καστοριάς. Είναι γνωστή η εχθρική στάση που έχουν απέναντι στην δημοτική αρχή αλλά και οι λόγοι αυτής της στάσης προφανείς!! Ασχολούνται από το πρωί για το εάν θα ανοίξουν τα σχολεία χλευάζοντας την μη έγκαιρη απόφαση του δήμου που σημειωτέον εξαρτάται από την πληροφόρηση που θα έχει από τους διευθυντές για τυχόν ζημιές. Παραδώστε τους στην ευθυκρισία της κοινής γνώμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις