Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

17 Ιανουαρίου 2017
Την βούληση της Π.Ε. Καστοριάς να επιστρέψουν στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ, για την αξιοποίηση των δημοσίων κτηρίων με την μεταστέγαση δημοσίων υπηρεσιών.

Οι δύο αυτές υπηρεσίες, που τώρα στεγάζονται σε ιδιωτικό κτήριο στην περιοχή Νταηλάκη και επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας με 50.000  ευρώ το χρόνο, αναμένεται να μετακομίσουν εντός του έτους στον τρίτο όροφο της Αντιπεριφέρειας.
Επειδή όμως, ένα τμήμα του ορόφου αυτού καταλαμβάνει η Πολεοδομία του Δήμου Καστοριάς, καταβάλλονται προσπάθειες και από τις δύο πλευρές, για να βρεθεί μια κοινώς αποδεκτή λύση. Είτε με το να μετακομίσει η Πολεοδομία σε κτήριο του Δήμου είτε η Πρωτοβάθμια και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση να στεγαστούν σε κάποιο σχολικό κτήριο που δεν λειτουργεί, το οποίο θα παραχωρήσει ο Δήμος Καστοριάς.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις