Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

9 Ιανουαρίου 2017
Την αναστολή των διακοπών ρεύματος για ληξιπρόθεσμες οφειλές σε ολόκληρη τη χώρα ανακοίνωσε η ΔΕΗ, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που
επικρατούν αυτήν την περίοδο.

Η αναστολή, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΗ θα ισχύσει για μία εβδομάδα και αποδεικνύει εμπράκτως την κοινωνική της ευαισθησία.

ΔΕΗ:Ενέκρινε νέο κανονισμό για τη ρύθμιση χρεών

Νέο κανονισμό για τη ρύθμιση χρεών ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπει ότι αν η οφειλή είναι μέχρι 1.000 ευρώ, ο διακανονισμός θα γίνεται σε 24 δόσεις, ενώ πάνω από 1.000 ευρώ θα υπάρχουν δυο επιλογές, είτε με 18 δόσεις και 10% προκαταβολή, είτε με 36 δόσεις και 20% προκαταβολή.
Για οφειλή μέχρι 500 ευρώ το χρέος παγώνει για ένα χρόνο και αν ο καταναλωτής είναι συνεπείς στους επόμενους λογαριασμούς θα έχει έκπτωση 10%. Επίσης δίνεται η δυνατότητα να συνεχιστεί ρύθμιση 36 δόσεων που χάθηκε για δύο μήνες, με την καταβολή των δόσεων και των τρεχουσών οφειλών.
ert.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις