Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

26 Απριλίου 2017
Τον κίνδυνο να καταρρεύσει ολόκληρο το σύστημα του Φράγματος στον Βράχο λόγω των αυξημένων πιέσεων που ασκούνται από τις κακοτεχνίες στο δίκτυο, επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Αδαμόπουλος μετά από επίσκεψη των εκπροσώπων του
ΤΟΕΒ της περιοχής στο γραφείο του.

Συγκεκριμένα όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης, το έργο δεν έχει παραληφθεί ακόμη από το Υπουργείο, δέκα χρόνια μετά την λειτουργία του!

Η κακή κατασκευή του όμως, προκαλεί αυξημένες πιέσεις στο δίκτυο που φτάνουν τις 12 ατμόσφαιρες ενώ οι αντοχές του περιορίζονται μόνο στις 2 ατμόσφαιρες!

Το πρόβλημα αυτό που κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να τινάξει ολόκληρο το σύστημα στον αέρα, μεταφέρεται στους αγρότες της περιοχής.
Οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να καλλιεργούν τα χωράφια τους, έχοντας πάνω από τα κεφάλια τους την "δαμόκλειο σπάθη" του ετοιμόρροπου φράγματος!

Πρόσφατα επισκέφθηκε το Φράγμα, ύστερα από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη, μία επιτροπή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, η οποία αφού διαπίστωσε τα προβλήματα, δεσμεύθηκε για μία έξτρα χρηματοδότηση για να σωθεί το έργο.


0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις