Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

28 Απριλίου 2017
Η προσπάθεια του επικεφαλής της μειοψηφίας Μανώλη Χατζησυμεωνίδη να γεφυρώσει το χάσμα με την πλειοψηφία και να συνδράμει στο έργο της Δημοτικής Αρχής του Δημάρχου Ανέστη Αγγελή, προκάλεσε τα αντιπολιτευτικά αντανακλαστικά των δημοτικών συμβούλων της ομάδας του, οι οποίοι σήκωσαν "μπαϊράκι" και απαίτησαν την αυτονομία τους!Το "διαζύγιο" που δεν ήταν και τόσο... "βελούδινο" βγήκε στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, όπου και οι δύ πλευρές δήλωσαν ότι οι αποφάσεις της μιας δεν είναι δεσμευτικές για την άλλη!

Και ότι ο καθένας μπορεί να τραβήξει τον δρόμο του... Μέχρι που οι επόμενες εκλογές ξεκαθαρίσουν το τοπίο!

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήριο ήταν μια επικριτική επιστολή προς την Δημοτική Αρχή, που έδωσαν στην δημοσιότητα οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας, προφανώς χωρίς την συγκατάθεση του επικεφαλής Μ. Χατζησυμεωνίδη. Τορπιλίζοντας το κλίμα συναίνεσης που καλλιεργήθηκε τελευταία από τον ίδιο στο δημοτικό συμβούλιο.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση εκτός ημερησίας διάταξης του επικεφαλής της μειοψηφίας Μανώλη Χατζησυμεωνίδη ο οποίος με σαφή διαφοροποίηση από την υπόλοιπη ομάδα του έστειλε το προσωπικό του μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες: 

“Δεν θα προτάξω το παραταξιακό συμφέρον ή το προσωπικό συμφέρον αλλά προτεραιότητα θα έχουν τα προβλήματα του Δήμου.  Ένα Δήμο που τον στήσαμε με μεγάλο κόπο και μεγάλη θυσία, ειλικρινά το λέω και στενοχωριέμαι αν κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν σωστά. Διότι ό,τι δεν πηγαίνει σωστά το πληρώνουν οι δημότες.


0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις