Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

28 Απριλίου 2017
Με έγγραφό της προς την Διοίκηση του ΔΗΝΑΚ Καστοριάς, η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία προβάλλει διάφορα επιχειρήματα σύμφωνα με τα οποία θεωρεί εξαιρετικά δύσκολη αν όχι αδύνατη την ταυτόχρονη προετοιμασία της Ελληνικής Εθνκής Ομάδας και της Εθνικής Ομάδας Νέων του Καναδά, στο προπονητικό κέντρο της Καστοριάς κατά την περίοδο από 10 έως 16 Ιουλίου 2017.


Η Καστοριά ήταν η πρώτη επιλογή της ομάδας του Καναδά ανάμεσα σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας. Και στην αρχή αυτό προβλήθηκε ως επιτυχία την Ελληνικής Ομοσπονδίας!

Στην πορεία όμως αυτή άλλαξε στάση προβάλλοντας διάφορα επιχειρήματα, τα οποία από παράγοντες του Δήμου Καστοριάς θεωρούνται προσχηματικά γιατί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οι λόγοι που αναφέρονται στο έγγραφο της Ομοσπονδίας είναι οι εξής:

1. Το διάστημα αυτό (10-16 Ιουλίου 2017) προβλέπουμε να βρίσκονται στην Καστοριά οι ομάδες μας όλων των κατηγοριών περίπου 45 αθλητές.

2. Τα όργανα γυμναστηρίου που θα μεταφέρουμε με δυσκολία καλύπτουν τις ανάγκες των ομάδων μας και η ταυτόχρονη χρήση από άλλη ομάδα είναι αδύνατη.

3. Τα καταμαράν που διαθέτουμε επαρκούν για τις δικές μας ανάγκες και δεν μπορεί ταυτόχρονα να δανειστούν σε άλλη αποστολή. 

4. Το τριήμερα 14-16/7/2017 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων. Αυτό σημαίνει αφενός ότι τα ενθέμια θα είναι όλα κατειλημμένα, τις ώρες των αγώνων και αφετέρου δεν θα μπορούν να προπονούνται μέσα στη λίμνη και τις ώρες προπόνησης καθώς ο στίβος θα είναι γεμάτος από αθλητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.


0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις