Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

5 Μαΐου 2017
Εστιάζοντας στην καθημερινότητα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν μια σείρα από ερωτήσεις στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και στην Έφη Αχτσιόγλου κατά τη σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζοντας τον προβληματισμό τους για τη συμφωνία που θα έρθει σε λίγες ημέρες στη Βουλή.

Ενδιαφέρον προκάλεσε η ομιλία του Νίκου Φίλη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, κινήθηκε στη γραμμή του πρόσφατου άρθρου του στην ΕΦΣΥΝ, με τον πρώην υπουργό Παιδείας να τονίζει πως η τεχνική συμφωνία εξακολουθεί να κρατά την κυβέρνηση σε μνημονιακό πλαίσιο και ότι οι ξένοι δεν θέλουν να ρίξουν την κύβερνηση, αλλά να την απαξιώσουν.

Ο κ. Φίλης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να υπογράμμισε πως ναι μεν τα αντίμετρα είναι θετικά, αλλά πρέπει να διευκρινιστεί τι θα γίνει με την εφαρμογή τους. Για αυτό το θέμα ρώτησε και τον υπουργό των Οικονομικών τι ισχύει με την εφαρμογή τους με τον Ευκλείδη Τσακαλωτο να παραπέμπει στο στόχο για 3,5% πλεόνασμα το 2018.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο κ. Φίλης μίλησε και για του χειρισμούς που έγιναν απο την κυβέρνηση στις υποθέσεις Καλογρίτσα, Σαββίδη κάνοντας λόγο για σκιές.

Την ανάγκη υπεράσπισης της κοινωνίας μετά την επίτευξη της συμφωνίας τόνισε η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Η παρέμβαση που προκάλεσε πολλά χαμόγελα και χειροκροτήματα την αρχή της συνεδρίασης ήταν αυτή του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Όταν ρωτήθηκε από βουλευτές τι θα κάνει η κυβέρνηση αν το πλεόνασμα φτάσει το 4% εκείνος απάντησε πως ¨αν το πλεονάσμα το 2019 είναι 4%, το επιπλέον 5%, επειδή θα είμαστε εκτός μνημονίου το κάνουμε ό,τι θέλουμε. Θα δώσουμε 1000 ευρώ σε κάθε Παοκτζή.

news247

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις