Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

22 Μαΐου 2017

Το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 8:45 – 15:00 θα πραγματοποιηθεί στο ΤΕΙ Καστοριάς το 2ο Μαθητικό Συνέδριο με θέμα «Μαθητές Έτοιμοι για Όλα: Τα παιδιά παρουσιάζουν, οι μεγάλοι σιωπούν…». Το συνέδριο διοργανώνει η Εκπαιδευτική Κοινότητα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.

Στο συνέδριο οι μαθητές θα παρουσιάσουν οι ίδιοι τις δράσεις και τις δημιουργίες τους που υλοποιήθηκαν μέσα στη σχολική χρονιά με στόχο να αναδειχθούν οι επικοινωνιακές ικανότητες και δεξιότητες τους, η καλλιέργεια της αυτενέργειας, της δημιουργικότητας, της φαντασίας.

Παράλληλα με τις παρουσιάσεις θα λειτουργούν και δύο εργαστήρια, όπου οι μαθητές θα μάθουν για τη εξέλιξη της γραφής και θα δημιουργήσουν αγωνιστικό αμαξίδιο με καθημερινά υλικά.

Επίσης, θα γίνουν στρογγυλά τραπέζια τόσο με μικρούς μαθητές, όσο και με γονείς ώστε μέσα από το διάλογο να αναδειχθούν οι αξίες του σεβασμού, της συμμετοχικής δημοκρατίας, η καλλιέργεια της ενσυναίσθησης, της αποδοχής και η δημιουργία οράματος για ένα καλύτερο αύριο.

Οι εγγραφές θα γίνονται το πρωί 08:30-09:00π.μ και στο διάλειμμα 11:00-11:30π.μ. Οι μαθητές με την εγγραφή τους θα παραλαμβάνουν φάκελο με μολύβι, χαρτιά Α4, το πρόγραμμα και κονκάρδα με το λογότυπο του συνεδρίου και χώρο για το όνομα τους.

Το γραφείο τύπου

του 2ου Μαθητικού Συνεδρίου

Α\θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις