Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

29 Μαΐου 2017
Με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση του γ.γ.  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας Βασίλη Μιχελάκη στην ερώτηση που κατέθεσε στην βουλή ο κυβερνητικός βουλευτής Γεώργιος Δημαράς για την ρύπανση του Αλιάκμονα από τα αστικά λύματα του Δήμου Άργους Ορεστικού. Αλλά και για το πρόστιμο των 98.800 € που διέγραψε ελαφρά τη καρδία το οποίο είχε επιβληθεί στον Δήμο από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


Το θέμα ως γνωστόν είχε αποκαλύψει  πριν δύο χρόνια η  Καστοριανή Εστία και ανέδειξε με καταγγελίες η Οικολογική Κίνηση Κοζάνης.

 Θέμα: «Καταγγελίες της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης για την απόρριψη λυμάτων στον Αλιάκμονα από το Δήμο Άργους Ορεστικού»

Ο Βουλευτής Β Αθηνών κ. Γεώργιος Δημαράς καταθέτει αναφορά με συνημμένο το δελτίο τύπου της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης με τίτλο «Ο Αλιάκμονας δεν είναι χαβούζα κανενός. Η αμαρτωλή περίπτωση του Άργους Ορεστικού (και όχι μόνο)» . Στο δελτίο τύπου εκτίθεται το χρόνιο πρόβλημα της παράνομης απόρριψης λυμάτων στον ποταμό Αλιάκμονα από το Δήμο Άργους Ορεστικού, αντί να διοχετεύονται στον βιολογικό καθαρισμό. Μια πρακτική που συνεχίζει ακόμη και σήμερα παρ’ όλο που έχει διαπιστωθεί πολλάκις από τοπικές υπηρεσίες και επιθεωρητές περιβάλλοντος και έχουν επιβληθεί πρόστιμα.

Επισυνάπτεται το Δελτίο Τύπου της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης. Παρακαλούμε για την τοποθέτησή σας επί του ανωτέρω Δελτίου Τύπου, τις ενέργειές σας, καθώς και την ενημέρωσή μας σχετικά με αυτές.
 Ο καταθέτων βουλευτής
Δημαράς Γιώργος

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις