Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

9 Μαΐου 2017
" Αυτό είναι πολύ ωραίο για να είναι αληθινό", ήταν το πρώτο σχόλιο με το οποίο οι τοπικοί παράγοντες της Καστοριάς, υποδέχθηκαν τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη στην Διεθνή Έκθεση Γούνας, για την απευθείας παροχή φυσικού
αερίου, από τον αγωγό ΤΑΡ σε Καστοριά και Άργος, από τον σταθμό απομάστευσης (αναμονή) που θα κατασκευαστεί στην περιοχή της Ποριάς.

Η σημαντική αυτή εξαγγελία του Περιφερειάρχη, έγινε αποδεκτή με κάποια επιφύλαξη από τους τοπικούς φορείς, λόγω της προηγούμενης εμπειρίας τους με το business plan για την γούνα, που κατέληξε σε αδιέξοδο.

Παρόλα αυτά είναι μία σημαντική εξέλιξη που βάζει στην ατζέντα των διεκδικήσεων κάτι που μέχρι τώρα το θεωρούσαν ανέφικτο έως ακατόρθωτο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη θα κατασκευαστούν δυο σταθμοί απομάστευσης στην Δυτική Μακεδονία εκ των οποίων ο ένας στην περιοχή της Ποριάς στην Καστοριάς.

Και επειδή ο σταθμός αυτός βρίσκεται κοντά στις δύο μεγάλες πόλεις του νομού δεν είναι απαραίτητη η παρέμβαση του ΔΕΣΦΑ. Εκεί θα παρέμβει ο ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Αερίου) ο οποίος θα τροφοδοτήσει με φυσικό αέριο τις πόλεις Καστοριάς και Άργους Ορεστικού.
Δείτε ολόκληρο το βίντεο.


0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις