Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

25 Μαΐου 2017
Άγνωστο παραμένει αν το φάκελο τον πήρε ο κ.Παπαδήμος φεύγοντας από την Τράπεζα της Ελλάδος ή από την Ακαδημία Αθηνών, όπου πιθανόν, μετέβη αργότερα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι “αποστολέας” του φακέλου φαίνεται να είναι η “Ακαδημία Αθηνών”. Ωστόσο οι πληροφορίες αυτές διαψεύστηκαν στην πορεία.

Η Αστυνομία δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι δεν επρόκειτο για ισχυρή εκρηκτική ύλη μέσα στο φάκελο αλλά για ύλη που χρησιμοποιείται σε πυροτεχνήματα και η οποία ενδεχομένως δεν ανιχνεύτηκε!

Οι Αρχές ανησυχούν ότι δεν πρόκειται για τον μοναδικό παγιδευμένο φάκελο! Γι’ αυτό και έχουν θέσει όλες τις υπηρεσίες σε “κόκκινο” συναγερμό.

Έλεγχοι γίνονται σε υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες, οικονομικές επιχειρήσεις, τραπεζικά ιδρύματα προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει περάσει και άλλο τρομοδέμα από τα συστήματα ελέγχου εκρηκτικών των ΕΛ.ΤΑ και εταιρειών κούριερ. Μια διαδικασία χρονοβόρα καθώς από εξονυχιστικούς ελέγχους θα περάσουν όλοι οι φάκελοι που έχουν ταχυδρομηθεί τα τελευταία 24ωρα

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις