Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

15 Μαΐου 2017
Με τη μεγάλη δωρεά του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Μπακατσέλου καλύφθηκε η αναγκαιότητα της ύπαρξης ενός οχήματος στο Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς, που εδώ και αρκετά χρόνια δεν είχε στη διάθεσή της κάποιο αυτοκίνητο για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών.

Αναγνωρίζοντας το μεγάλο αυτό έλλειμμα, αλλά και τη γενικότερη προσφορά της εθελοντικής ομάδας στην κοινωνία, ο επιχειρηματίας Γιώργος Μπακατσέλος προσέφερε με δική του πρωτοβουλία ένα τετρακίνητο όχημα, κατάλληλο για μετακινήσεις σε δύσβατες περιοχές στο ΕΤΑΚ.

Η παράδοση του αυτοκινήτου έγινε στα γραφεία του ΕΤΑΚ στην Καστοριά, όπου ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Σαββίδης, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη, ευχαρίστησε θερμά τον επιχειρηματία για την προσφορά του αυτή, αλλά και για τη γενικότερη υποστήριξή του, αφού πολλές φορές στάθηκε αρωγός στις δραστηριότητες της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπακατσέλος δήλωσε συγκινημένος για την υποδοχή των μελών του ΕΤΑΚ, ενώ αφιέρωσε τη δωρεά του στη μνήμη του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις