Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

1 Μαΐου 2017
Πάνω από 2000 υπολογίζονται τα άτομα που προτίμησαν φέτος το Δασάκι της Μεσοποταμίας για να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά στην φύση.

Το Δασάκι που χάρη στην φροντίδα του Φυσιολατρικού Συλλόγου Μεσοποταμίας έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια, στον πιο δημοφιλή προορισμό, για καθημερινές αποδράσεις, τόσο για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, όσο και για ξένους επισκέπτες.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Φυσιολατρικού Συλλόγου Παρασκευάς Στεργίου στο kastorianiestia.gr το Δασάκι  φιλοξενεί και σχολικές εκδρομές, όχι μόνο από την Καστοριά και τη Βόρειο Ελλάδα αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας ακόμη και από την Αλβανία.

Η αναβάθμιση του Δάσους της Μεσοποταμίας που βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στο ποτάμι, διαθέτει για τους επισκέπτες καφέ και εστιατόριο καθώς επίσης και χώρους αθλοπαιδιών και παιδικές χαρές αλλά και άλογα για τους φίλους της ιππασίας​.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις