Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

28 Μαΐου 2017
 Μετά την ανακοίνωση του Μητρώου Στελεχών από την ΝΟΔΕ Καστοριάς που αναμένεται αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουν και οι διεργασίες για τις λίστες των ψηφοδελτίων των επόμενων εκλογών, όποτε αυτές γίνουν.


Πολλοί οι προτεινόμενοι και οι προτεινόμενες. Αλλά ακόμα περισσότεροι οι αυτοπροτεινόμενοι και αυτοπροτεινόμενες που θεωρούν τους εαυτούς τους εκ των ουκ άνευ σε κάθε ψηφοδέλτιο τα τελευταία 25 χρόνια!

Εκτός από την Μαρία Αντωνίου που διεκδικεί εξ οφίτσιο μια θέση στο ψηφοδέλτιο​, ακούγεται έντονα το όνομα της γνωστής δικηγόρου που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και εκφράζει τη νέα τάση του κόμματος για διεύρυνση προς το χώρο του κέντρου.

Σοβαρές πιθανότητες να είναι υποψήφιος έχει νοσοκομειακός γιατρός με καταγωγή από την Κρήτη,  ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε υποψήφιος με το βραχύβιο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Επίσης ακούγεται το όνομα καστοριανού δικηγόρου που διαμένει στην Αθήνα και είναι γιος καθηγητή.

Η υποψηφιότητα ενός πρώην δημάρχου του Άργους Ορεστικού που στο παρελθόν είχε συγκεντρώσει μεγάλες πιθανότητες, φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό "παραχωρεί" τη θέση του σε άτομο από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις