Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

9 Ιουνίου 2017
Με αφορμή την απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη, για την στέγαση της ΔΟΥ Καστοριάς στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας, προφανώς ερήμην του Αντιπεριφερειάρχη, ο Σ. Αδαμόπουλος προέβη στην παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.


Δεν συνηθίζω να μιλάω με νοήματα, αλλά θα το κάνω, για να βάλω κάποιους να σκεφτούν.
Δεν δέχομαι με καμιά κυβέρνηση και για κανέναν λόγο να με ακυρώνουν.
Και το τονίζω, ότι θα είμαι αμείλικτος απέναντι σ'αυτούς που το κάνουν.
Υπηρετώ έναν θεσμό και έχω κάποιες υποχρεώσεις προς την κοινωνία,
όπως έχω και δικαιώματα.

Όχι, δεν εννοώ τον Περιφερειάρχη, γιατί πολλοί θα σπεύσουν να πουν πάλι για τις σχέσεις μας.

Υπάρχουν όμως άτομα, που, χρησιμοποιώντας είτε την φιλία τους μαζί του, είτε κομματικές σχέσεις και αναφορές, διαλαλούν την ούτε λίγο ούτε πολύ ακύρωση των θεσμών και κυρίως ακύρωση προσωπικοτήτων.


Δεν θέλω να μιλήσω πολιτικά, αλλά με αναγκάζουν. Την πολιτική μου ταυτότητα, το βιογραφικό μου, τον χαρακτήρα μου και την θέση μου σ'αυτήν την κοινωνία, την γνωρίζουν όλοι. Πρώτος απ'όλους ο Περιφερειάρχης που με επέλεξε και κατόπιν ο κόσμος που με ψήφισε. Και ναι, οφείλω και δεν φοβάμαι να το πω, ότι η δυναμική του Περιφερειάρχη σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή με βοήθησε και βρέθηκα σ'αυτή την θέση.


Όμως, καλώς ή κακώς, μέχρι το τέλος της θητείας μας θα είμαι αυτός που εκπροσωπεί τον Περιφερειάρχη στο Νομό Καστοριάς.
Και ακυρώνοντας και υποτιμώντας τον θεσμό που εκπροσωπώ, ακυρώνετε πρώτα τον Περιφερειάρχη και μετά τον εαυτό σας. Και αναφέρομαι σ'αυτούς που λένε ότι είναι μαζί του, αν και δεν τον ψήφισαν (sic) αλλά και από την άλλη... "ποιός Αδαμόπουλος; Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ".


Ο Αδαμόπουλος λοιπόν μπορεί να είναι ένα αγκάθι στο μάτι, αλλά από δω και πέρα απαιτεί τον σεβασμό στον θεσμό που υπηρετεί. Από όλους. Είτε λέγονται Πολιτευτές, είτε Σύμβουλοι, είτε συνεργάτες, είτε πολίτες. Και βέβαια, θέλω να πιστεύω, ότι τον σεβασμό από τον Περιφερειάρχη τον έχω.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις