Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

13 Ιουνίου 2017
Αν κάποτε αποφάσιζαν να εφαρμοσθεί ο κανονισμός και να τηρηθεί  "απουσιολόγιο", θα έπρεπε να αποβληθούν δια παντός τουλάχιστον οι μισοί από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου!


Όμως κάτι η ανεκτικότητα, κάτι η παθογένεια του συστήματος, έφεραν το σημερινό αποτέλεσμα, ώστε να μην υπάρξει απαρτία και η έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.  για τα διόδια, να αναβληθεί σε χρόνο που θα... βολεύει τους περισσότερους.

Αν θέλαμε να μελετήσουμε την ανθρωπογεωγραφία των "κοπανατζήδων" του Δημοτικού Συμβουλίου, θα έπρεπε να τους χωρίσουμε σε τρεις κατηγορίες και πιθανόν σε ισόποσες υποκατηγορίες:
- Σ΄ αυτούς που απουσιάζουν από άποψη ώστε να στείλουν το δικό τους μήνυμα προς τα ανώτερα κλιμάκια του Δήμου.
- Σ΄ αυτούς που θέλουν να εκδικηθούν εκείνους που τους εξέλεξαν, αλλά δεν τους ανέβασαν στην θέση που τους αξίζει...
- Και σ΄ αυτούς που θεωρούν ότι τα δημοτικά έδρανα, είναι  μια προέκταση των σχολικών θρανίων και κάθε απουσία είναι "μαγκιά" που καταγράφεται στο βιογραφικό τους....

Υπάρχουν βέβαια και οι ειδικές κατηγορίες. Όπως η περίπτωση δημοτικού συμβούλου που έχει μεταναστεύσει στο εξωτερικό, χωρίς να υποβάλλει την παραίτησή του, για να κρατάει σε αγωνία τους επιλαχόντες!

Και η άλλη που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, όπου δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας εμφανίστηκε μόνο στην ορκωμοσία και έκτοτε αγνοείται η τύχη του...

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις