Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

16 Ιουνίου 2017
►ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ  να μπήκε στο στόχαστρο του Σόϊμπλε και να δέχεται σε κάθε eurogroupe τα πυρά του αλλά κι ο Θ. Καρυπίδης σφυροκοπείται ανελέητα σε κάθε εμφάνισή του από την Γ. Ζεμπιλιάδου, η οποία εξαπολύει τον ένα (επικοινωνιακό) κεραυνό μετά τον άλλον, εντος κι εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου.


Το τελευταίο “πάρθειο βέλος” της κ. Ζεμπιλιάδου είχε τον τίτλο: “Ο κ. Καρυπίδης αντάλλαξε το χρίσμα των ΣυριζΑνέλ με τη εκποίηση της ΔΕΗ” και αφορούσε την γνωστή... κυβίστηση του περιφερειάρχη στο θέμα της πώλησης λιγνιτικών μονάδων της Πτολεμαϊδας.

Ο ίδιος μη μπορώντας να αποκρούσει τις βολές της κ. Ζεμπιλιάδου, έριξε τις ευθύνες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που δίνουν βήμα έκφρασης στην επικεφαλής της μειοψηφίας.

Παραβλέποντας βέβαια το γεγονός ότι κι ο ίδιος εκτός από περιφερειάρχης είναι και καναλάρχης... Και το κανάλι του δεν φημίζεται για την αμερόπληπτη στάση του σε ζητήματα της Περιφέρειας...

Από τις Γκρίζες Ζώνες της Καστοριανής Εστίας

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις