Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

14 Ιουνίου 2017
Με αρκετά δύσκολα θέματα ολοκληρώθηκαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις για το σχεδόν 70% των υποψηφίων.

Σήμερα τα εξεταζόμενα μαθήματα είναι Χημεία, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και Λατινικά και τα θέματα στα δύο από τα τρία μαθήματα ήταν δυσκολότερα από πέρυσι.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στην «Κ» η Ηρώ
Μαρκάκη, καθηγήτρια στο φροντιστήριο «Μεθοδικό», στη Χημεία, ένα μάθημα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την Κεντρική επιτροπή εξετάσεων - ΚΕΕ με βάση τις πληροφορίες για τη σύνθεσή της, τα θέματα ήταν αρκετά και μεγάλης έκτασης όπως και εκείνα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Τα δύο αυτά μαθήματα ξεκλειδώνουν» τις θέσεις για τις σχολές επιστημών υγείας και τα οικονομικά τμήματα.

Αντίθετα, μετά τα δυσκολότερα, σε σχέση με πέρυσι , θέματα προχθές στην Ιστορία, σήμερα στα Λατινικά τα θέματα ήταν εύκολα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες για τους καλά προετοιμασμένους υποψηφίους.

Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται για ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων καθώς την Παρασκευή μένει η εξέταση σε δύο Βιολογίες, την προσανατολισμού και της γενικής παιδείας, ενώ την προσεχή Δευτέρα θα εξεταστούν σε Μαθηματικά και Ιστορία γενικής παιδείας όσοι διεκδικούν μια θέση στα παιδαγωγικά τμήματα.

kathimerini.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις