Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

28 Ιουνίου 2017
Άλλη μια  κοζανίτικη "πατέντα" έπεσε στο τραπέζι της διαβούλευσης για τον τουρισμό με στόχο την μερίδα του λέοντος από τα κονδύλια του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στα Γρεβενά με πρωτοβουλία του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη  Θεοφύλακτου Ζυμπίδη και με την συμμετοχή των αντιδημάρχων όλων των δήμων της Περιφέρειας, συζητήθηκε το προσχέδιο για την ενίσχυση
των τουριστικών υποδομών κάθε δήμου καθώς και το brand name του τουριστικού προϊόντος για ολόκληρη την Περιφέρεια.

Εκεί ο εκπρόσωπος της Κοζάνης στην προσπαθειά του να διεμβολίσει τις προτάσεις του Δήμου Καστοριάς, που θεωρείται η "ναυαρχίδα" του τουρισμού στη Δυτική Μακεδονία, κατέθεσε πρόταση για την χρηματοδότηση της ενίσχυσης του "ενεργειακού τουρισμού" στην Κοζάνη.

Και μάλιστα απαίτησε να λάβει τη μερίδα του λέοντος από τα κονδύλια του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας και να συμπεριληφθεί στο brand name της περιοχής.

Τις απαιτήσεις του δήμου Κοζάνης απέκρουσε ο Αν τιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Καστοριάς Λάζαρος Ζήσης ο οποίος υποστήριξε ότι "Δεν υπάρχει ενεργειακός τουρισμός γιατί ο τουρισμός είναι παντού και πάντα εποχιακός, Καλό θα ήταν να υπήρχε όλο το χρόνο αλλά δεν μπορούμε να τον υποστηρίξουμε"

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Θεοφύλακτος Ζυμπίδης που εκλέγεται με την Π.Ε. Καστοριάς, περιορίστηκε σε μια γενικόλογη τοποθέτηση επί του θέματος και επιφυλάχθηκε να απαντήσει με την κατάθεση του ολοκληρωμένου σχεδίου για τον τουρισμό.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις