Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

21 Ιουνίου 2017
Στους 38 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να ανέλθει η θερμοκρασία το προσεχές Σαββατοκύριακο, ενώ, όπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος,
υπάρχουν ενδείξεις για ισχυρότατο καύσωνα στα τέλη της άλλης εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, οι θερμοκρασίες στις πέντε μεγαλύτερες πόλεις της χώρας τις προσεχείς ημέρες θα είναι οι ακόλουθες:* ΑΘΗΝΑ :

Πέμπτη : 34°C

Παρασκευή : 36°C

Σάββατο : 37-38°C

Κυριακή : 37-38°C* ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :

Πέμπτη : 33-34°C

Παρασκευή : 33-34°C

Σάββατο : 36°C

Κυριακή : 35-36°C* ΠΑΤΡΑ :

Πέμπτη : 28-29°C

Παρασκευή : 30°C

Σάββατο : 31-32°C

Κυριακή : 32°C* ΛΑΡΙΣΑ :

Πέμπτη : 35°C

Παρασκευή : 37°C

Σάββατο : 37-38°C

Κυριακή : 36-37°C* ΗΡΑΚΛΕΙΟ :

Πέμπτη : 30°C

Παρασκευή : 32°C

Σάββατο : 32-33°C

Κυριακή : 32°CΕπίσης, αυτό που διαφαίνεται, είναι ότι από την ερχόμενη Δευτέρα έως και την Τετάρτη, η θερμοκρασία θα σημειώσει μια πολύ μικρή πτώση, κυρίως στα ανατολικά και τα νότια της χώρας.

Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα, αν διατηρηθούν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, από την επόμενη Πέμπτη 29 Ιουνίου και στη συνέχεια να μας επισκεφτούν ακόμη πιο θερμές αέριες μάζες, με αποτέλεσμα να μιλάμε για πολύ ισχυρό κύμα καύσωνα.

Όλα αυτά όμως θα τα μελετήσουμε τα προσεχή 24ωρα, διότι έχουμε ακόμη μπροστά μας αρκετές ημέρες και ενδέχεται όπως είναι λογικό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

Πάντως, αν διατηρηθούν τα υπάρχοντα στοιχεία, μετά τα μισά της επόμενης εβδομάδας πλησιάζει κάτι πολύ δυνατό, με αποτέλεσμα ο υδράργυρος να εκτοξευθεί ακόμη και πάνω από τους 41 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα τουλάχιστον με τις ενδείξεις.

aftodioikisi.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις