Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

25 Ιουνίου 2017
«Λάδι στη φωτιά», ρίχνει η κίνηση της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης να βγάλει πρόσκληση ενδιαφέροντος του δήμου σε ιδιώτες για την αποκομιδή των σκουπιδιών, τη στιγμή που πάνω από 1500 τόνοι
σκουπίδια πλημμυρίζουν την Θεσσαλονίκη.

Οι εργαζόμενοι δεν αφήνουν κανένα απορριμματοφόρο να βγει στους δρόμους. Αν και καθοριστική των εξελίξεων θα είναι η αυριανή ημέρα, έχουν ήδη ενημερώσει μιλώντας στην aftodioikisi.gr, ότι θα φτάσουν την κατάσταση στα άκρα.

Αύριο το πρωί συμβασιούχοι και εργαζόμενοι έχουν κάνει κάλεσμα για τον χώρο του ΣΜΑ ώστε να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην παραχώρηση της αποκομιδής σε ιδιώτες. Παράλληλα ο Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης συγκαλεί στις 8 το πρωί της Δευτέρας σε κοινή συνεδρίαση όλα τα σωματεία του δήμου για λάβουν κοινές αποφάσεις αντίδρασης στις κινήσεις της διοίκησης Μπουτάρη.
190.000 ευρώ για τρεις μέρες αποκομιδή στους ιδιώτες
Όπως διαβάζουμε στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που αναρτήθηκε στην Διαύγεια ο δήμος προχωρά σε απευθείας ανάθεση για την εργασία αποκοµιδής αστικών απορριµµάτων του ∆ήµου Θεσσαλονίκης προϋπολογισµού δαπάνης 192.000,00€.
Ειδικότερα ο δήμος αναζητά ιδιώτες για τρεις ημέρες εργασίας αποκομιδής απορριμμάτων κοστολογώντας τον τόνο με 160 ευρώ θέτοντας όριο 400 τόνων σκουπιδιών αποκομιδής την ημέρα.
Οι προσφορές θα κατατεθούν σφραγισµένες αύριο Δευτέρα, 26/06,  από τις 10.00π.µ. και μόνο για μισή ώρα στο ΣΜΑ του δήμου Θεσσαλονίκης  και μετά την αποσφράγισή τους θα ζητηθεί από τον ιδιώτη που θα προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή να ξεκινήσει άμεσα την αποκομιδή.

aftodioikisi.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις