Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

21 Ιουνίου 2017
Παράταση έως τις 14 Ιουλίου για την πληρωμή των ασφαλίστρων των οχημάτων, αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Όσοι έχουν πληρώσει πρόστιμο και ασφαλίσουν το όχημά τους έως τις 14 Ιουλίου θα τους επιστραφεί το ποσό του προστίμου, προσέθεσαν οι ίδιοι κύκλοι, τους οποίους επικαλέστηκε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Το χάος με τα ειδοποιητήρια

Προηγήθηκε τεράστιο αλαλούμ με την αποστολή ειδοποιητηρίων σε χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, τα οποία εμφανίζονται στο σύστημα ως ανασφάλιστα.

Μάλιστα, σε περισσότερα από 200.000 ειδοποιητήρια είχαν εντοπιστεί λάθη, με αποτέλεσμα την τεράστια ταλαιπωρία των πολιτών.

Μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο Νίκος Μαυραγάνης είχε δηλώσει ότι πρέπει να «παγώσει» η διαδικασία έως ότου επικαιροποιηθούν και διασταυρωθούν οι λίστες.

«Πρέπει να γίνει επικαιροποίηση της λίστας, επομένως να δοθεί μία νέα ημερομηνία στην οποία θα παρθούν τα στοιχεία ποια είναι ασφαλισμένα και ποια ανασφάλιστα και επειδή ακριβώς οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν θέμα με τους πράκτορές τους πρέπει να λύσουν τα ζητήματα των καταβολών και εισπράξεων των ποσών. Δεν μπορούν να δίνουν ανθρώπους ως ανασφάλιστους, ενώ στην πραγματικότητα οι πράκτορές τους έχουν εισπράξει χρήματα», είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Μεταφορών

real.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις